SZENVEDÉLYESEN TÁMOGATJUK AZ ALKOTNI VÁGYÓKAT!

Pontosan tudjuk milyen érzés teremteni valamit, ami egykor csak a fejünk egyik fiókjában csücsült. Káprázatos, ahogy a gondolat tervvé alakul, később pedig testet ölt. Legyen szó egy ajándék becsomagolásáról, vagy egy esküvői köszönőajándékról, a kedvenc könyvedre készített védő borításról vagy otthonod dekorálásáról . Mi minden fontos pillanatot emlékezetessé szeretnénk tenni! Olyan ajándékkal gazdagítani, amire rápillantva boldog leszel.

Megtetszett valami, de mégsem az igazi? Más színben vagy méretben szeretnéd megkapni tőlünk? Írj nekünk! Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk! :)

Büszkék vagyunk rá, hogy számos alapanyagunkat megmentettük az enyészettől. A kidobásra váró fonalak és tapétaminták, nálunk új fényükben ragyoghatnak. Fontosnak találtuk, hogy csomagolásnál  is minél kevésbé terheljük környezetünket, így  lebomló  térkitöltő anyagot használunk.

Még picik vagyunk, de nagyokká szeretnénk válni! Kérlek segíts nekünk abban, hogy ismertebbek legyünk!Ha tetszik amit látsz, ne tartsd magadban! Legyenek barátaid, munkatársaid, szeretteid is csudiklassz rajongók.  Köszönjük!